o nama

Dom > o nama

Naša povijest

Jiaxing Jinteng mehanički industrijskih korporacija je osnovana 1978. Više od 30 godina razvoja, JINTENG je narasla da je sveobuhvatan tvrtka s istraživanjima, proizvodnji i trgovačko poduzeće, posebno bavio Hidraulični alat, pneumatski alati, auto održavanje/popravak setove, rezervnih auto dijelova, i priručnik predaje opreme .

Pod kulturom "Unceasing inovacija. Kvaliteta prvo, gosti Vrhovni ", JINTENG & MHR su optimalan partner za stvaranje sutrašnji sjaj.

1_副本.jpg


Naša tvornica

Naša tvrtka pokriva površinu od 53000 kvadratnih metara, a Ukupna Građevinska parcela je 26000 kvadratnih metara. U ovom trenutku, imamo Dvadeset tri inženjering tehničara i dvanaest administrativno osoblje kvalitete. Jinteng je godišnji kapacitet proizvodnje od 3 milijuna setova dizalice, karakteriziraju raznoliki tipovi, serije i proizvodnju velikih razmjera. Također možete upoznati specifične potrebe kupaca na imenovani uzoraka.

2.jpg5.jpg

3_副本.jpg4(001).jpg

6.jpg7_副本.jpg


Naš certifikat

Smo primjenjuje automatski statistički sprej slikarstvo oprema, precizna montaža i inspektorskih oprema uvezena iz Japan i Italija.  Sada naša tvrtka je prošao certifikate ISO9001-2000, dok je većina proizvoda odobren sa GS i CE certifikat.


1_副本.jpg2_副本.jpg

3_副本.jpg4_副本.jpg

5_副本.jpg

Copyright © Jiaxing Jinteng Mechanical Industrial Corp. Sva prava zadržana.Telefon: +8613705737703